Zwemmen

Uit-Blinker.be

Zwemmen.

 

 

Het is alweer een aantal jaartjes geleden dat ik dit beleefd heb, maar voor jullie ga ik het graag nog eens vertellen. Het is maar goed dat mijn hondengeheugen in topvorm is, daar boffen jullie weer mee. Van ’t vrouwke moeten jullie niet veel verwachten in dat opzicht.

 

Als ik grote dingen beleef, dan MOET ik het jullie laten weten, want anders ploft mijn hondenhart.

Vanmiddag mocht ik weer zwemmen!!!! Ik heb meteen in de auto al laten weten dat ik wist wat er ging gebeuren en heb baaske en vrouwke luidkeels mijn blijdschap bekend gemaakt. Ik had niet de indruk dat ze blij waren met mijn luidruchtige blijdschap. Maar ja, dat moeten ze er maar bij pakken.

Makkers, makkers, makkers, een volgende keer ga ik het anders aanpakken. Ik zal vrouwke duidelijk maken dat ze mijn etensbak mee moet nemen en neer moet zetten bij de vijver.

Er blijven altijd mensen stilstaan om te kijken hoe goed ik kan zwemmen. Ik doe dan extra mijn best hè: mijn duik in het water maak ik extra sierlijk en als er dan kinderen staan te kijken, dan hoor ik ze schaterlachen. Daar doe ik het voor hè! Maar dan kunnen ze misschien wat geld gooien in mijn etensbak en dan kan vrouwke weer lekkere botjes en vlees voor me kopen.

Ik zal jullie eens laten zien hoe goed ik kan springen. En weten jullie wat? Deze sprong heeft een naam gekregen en andere tweebeners gingen die naam ook gebruiken. Da’s pas beroemd worden hè. De sprong heet BLINKERSPRONG.

Tja, en zo’n sprong geeft natuurlijk ook een grote plons.

Hier komt hij dan:

Maar vandaag makkers: ER STOPTE ZELFS EEN BUS EN AL DIE MENSEN STAPTEN UIT EN KEKEN NAAR MIJ!!!!! Ik probeerde vrouwke duidelijk te maken dat ze speciaal voor mij kwamen. Vrouwke vertelde dat deze mensen in de buurt iets gingen drinken. Daar geloof ik niks van, want waarom keken ze dan naar mij? Als ik in het water was, heb ik goed om me heen gekeken hoor en ik zag ze allemaal kijken.

Dan moet je weten dat ik nog niet zolang aan het zwemmen was en er toen een meneer tegen vrouwke zei dat ze mij moest laten rusten en dat ze mij uit het water moest houden. Ik had schrik hoor! Zou vrouwke dat doen? Nee, gelukkig niet!!!! Ik begon pas hè en vrouwke merkt wel aan mij wanneer ik moet gaan stoppen.

Er waren zelfs mensen die zeiden: "Kijk, hij maakt duidelijk dat hij door wil gaan." Reken maar dat ik het duidelijk maak. Als ik mijn speelke aan 't vrouwke heb afgegeven, dan zet ik flink mijn keel open en zeg als het ware tegen haar: "Rap, rap, rap, ik wil nog eens het water in!"

Valt me mee hoor van 't vrouwke dat ze dan sommige dingen toch wel verstaat van mij. Dan komt de rest vermoedelijk ook wel goed.

Ha, ha, ha, had ik vrouwke lekker in de maling genomen. Na het zwemmen moet ik van haar altijd plaske en kakske doen en dan moet ik weer in de auto en gaan we naar huis. Terwijl we wandelden voor mijn 'boodschappen' heb ik eens flink door de bagger gebaggerd en had ik hele vieze poten. Baaske zei dat ik zo niet in de auto mocht en dat ik weer het water in moest. Ha, ha, ha, het is me gelukt! Volgende keer verzin ik wel weer wat.

Baaske heeft me dit keer gefilmd met een echte filmcamera en ik ben dus vanmiddag ook al voor de televisie geweest! Ik heb het zelf gezien. Zie je wel dat ik beroemd ben, dus kwamen die mensen toch zeker en vast voor mij. 'Ergens iets drinken'...... wat een flauw excuus van 't vrouwke. Ze is zeker jaloers dat er geen busladingen mensen bij haar komen kijken.

Oeps, als ze dit maar niet leest!!!!!

Ik ga jullie laten makkers. Ik moet rusten en kan mijn vachtje ook lekker drogen. Naar het schijnt heb ik ook een zwembad gemaakt in de auto, want die staat aan alle kanten open om te drogen.

 

Dikke poot van Blinker.