Security

Uit-Blinker.be

Security.

 

Ik moet weer even het één en ander met jullie delen.

Inmiddels ben ik al helemaal groot gegroeid en ook alweer een aantal jaartjes ouder.

Jullie weten vast wel dat ik hele grote oren heb, dus ik hoor soms dingen die ik misschien helemaal niet mag weten. Ik doe dan natuurlijk ook net alsof ik het niet weet, maar..... er is hier iets gaande.

Ik heb opgevangen dat ik vannacht en zaterdagnacht aan het werk moet. Ja, ja, jullie lezen het goed: 's NACHTS WERKEN!!!! Ik speel het spel maar gewoon mee, misschien valt er wel iets te beleven.

Er schijnt een grote motorhappening te zijn en nu moet baaske twee nachten achter elkaar 'Security' lopen. Wat dit nu precies is weet ik niet, maar ik blijf luisteren met mijn grote oren en ik heb begrepen dat dit iets te maken heeft met bewaken.

Ik ben uiteraard een waakhond, dus dat past goed bij mij. Baaske zegt dat niemand het wil doen in de nacht en dat hij de enige is. Moeten jullie opletten: baaske wil mij meenemen, omdat hij dit tof vindt. Dan is hij niet zo alleen. Volgens mij is dit niet de echte reden hoor! Volgens mij is hij gewoon verschrikkelijk bang en heeft hij mij nodig als bescherming. Tja, dat durft zo'n boom van een vent natuurlijk niet te zeggen hè? Dan ben je een WATJE.

Ik heb zelfs een tuigje, waar teksten op kunnen en de komende nachten loop ik daar dus met een tuigje met de tekst SECURITY. Ja, ja, jullie lezen het goed SECURITY. Wat het ook precies betekent, het klinkt allemaal héél stoer en interessant.

Ik ga héél goed mijn best doen. Lange tijd geleden hebben ze mij al geleerd dat ik op commando moet blaffen, dus als baaske iets verdachts ziet en hij fluistert tegen mij LUID, dan ga ik hem van katoen geven en als er dan verdachte figuren rondlopen zullen ze het wel in hun broek doen van schrik.

Ha, ha, ha, dat ga ik doen: verdacht of niet verdacht, ik ga IEDEREEN schrik aanjagen. Weten ze meteen met wie ze van doen hebben.

Vrouwke loopt natuurlijk weer mutserig te doen. Er moet water mee, er moeten kakzakskes mee, baaske moet er ook opletten dat ik voldoende rust krijg....... diepe zucht..... Ik ben geen watje hoor!

Ik ga straks gewoon 'voorslapen': lekker veel maffen, dan ben ik goed uitgerust en kan ik er flink tegenaan.

Ha, ha, ha, ik zie het al voor me: al die stoere bikers de schrik van hun leven bezorgen.

Ha, ha, ha wat is het hondenleven toch boeiend.

En nu ga ik dus rap maffen.

 

Dikke poot van Blinker.